6 днів у страху: на Теофіпольщині копи спіймали рецидивіста.

1115

6 днів у страхУ: на Теофіпольщині копи спіймали рецидивіста. Майже тиждень чоловік наводив жах на жителів МихирИнців та Малих ЖерЕбок. Озброївшись рушницею, котру викрав у одного з селян, переховувався від копів, періодично нападаючи на людські двори. На щастя, від його рук ніхто не постраждав – поліцейські вчасно затримали злочинця. Оксана Чушкіна – далі.

Саме з цього прикрого випадку і почалася дана історія. 39-річний Віктор лишень місяць тому вийшов з в’язниці. І, ймовірно, одразу скучив за місцем не настільки віддаленим. Щоби туди повернутися, не довго думаючи,  викрав у оносельчанина рушницю та 50 патронів. Після повідомлення про те, що по селі бігає озброєний рецидивіст, правоохоронці не зволікаючи, виїхали на місце події.

Чоловік понад 20 років провів за гратами. Туди, як розказував односельчанам, хотів повернутись «героєм». Для цього мав убити поліцейського.

Реалізовуючи власний план, зловмисник протягом 6 днів наводив жах на усю сільраду. Жителі Михиринців та Малих Жеребок не раз піддавалися нападам рецидивіста. Василь Барчук на старості років побував під прицілом. Озброєний злочинець хотів викрасти у нього телефон.

Зважаючи на те, що по селам бігає озброєний рецидивіст, жити тут почали в особливому режимі.

На щастя, бігати від копів злочинцю довго не вдалося. На шостий день його затримали у сусідній Базалії. Зловмисник був озброєний, утім, не зважаючи на власну «мрію», в правоохоронців не стріляв. Останні кажуть, швидше за все, йому не вистачило патронів. Їх вистріляв до свого зіркового часу. Тому і здався, практично без бою.

За скоєне чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі. Односельчани кажуть, після рішення суду, рецидивіст нарешті опиниться вдома.

 

" " " "