60 років подружнього життя – у наш час рідкість

4316

60 років разом. Діамантове весілля відзначає сімейна пара з села Скаржинці, Хмельницького району. Пишно з весільними піснями, як було заведено колись. Святкування весільно річниці по-справжньому їм влаштували рідні.

 З весільними піснями під акомпанемент баяну, при параді і в незмінно гарному настрої. Лідія та Григорій Кухаренки із села Скаржинці Хмельницького району – гучно святкують непересічний ювілей – 60 років подружнього життя.

60 років у злагоді та мирі прожили разом завдяки вмінню прощати та розуміти один одного. Діамантові молодята зізнаються, любов і терпіння –основа їхнього щасливого шлюбу.

Григорій в минулому вчитель. Його вподобання та погляди на життя розділяла й дружина. Разом все життя працювали у рідному селі та виховували двоє дітей. Сьогодні більш за все пишаються своєю сім’єю та онуками, яких мають троє. До слова, саме рідня влаштувала батькам по-справжньому пишну річницю.

60 років подружнього життя – у наш час рідкість. Привітати Кухаренків із непересічним ювілеєм зібралися односельчани. Староста села розповідає, сімейні цінності не єдине чим відзначається подружжя. Григорі            й будував місцевий клуб, а пані Лідія згодом його очолила.

Рідні та гості, що прийшли привітати подружжя – кажуть – стосунки Кухаренків гідний приклад молодому поколінню.

Не оминув увагою непересічну подію й народний депутат України Сергій Лабазюк. Помічник нардепа привітав ювілярів та вручив цінний подарунок.

 

" " " "