Хмельничанки посіли призові місця на Чемпіонаті України з фітнес-бікіні

1403

Харизма, позування, дефіле і загальний образ. Хмельничанки посіли призові місця на Чемпіонаті України з фітнес-бікіні. Деякі з них у цьому спорті зовсім новачки, утім це не завадило дійти мети і стати переможницями.

Це Чемпіонат України з фітнес-бікіні, що в жовтні минув у столиці. Перше місце серед жінок у категорії до 165 сантиметрів здобуває хмельничанка Катерина Горбань. Раніше займалася хореографією, а потім, розповідає, спробувала себе у цьому спорті. Півтора роки плідних тренувань і нині вона вже подвійна чемпіонка. Секретом успіху ділиться із нами.

Разом із Катею за першість у столиці боролася і Марина Арнаутова. В минулому теж танцівниця, утім залишила хореографію через травму. Не впала у відчай, а занурилась в інший спорт – фітнес-бікіні. За 11 тижнів сягнула неймовірних результатів і привезла з Чемпіонату бронзу.

Третя переможниця змагань –хмельничанка Діана Кожушко. На змаганнях посіла друге місце в категорії юніорка. В спорті дівчина вже чотири роки, останній займається саме фітнес-бікіні. Тут , каже, головне – мотивація.

Готував дівчат до змагань тренер Антон Горбань. Результатами пишається, адже з двохсот учасниць – призові місця посіли наші спортсменки.

Тепер спортсменки готуються вже до наступних змагань, які відбудуться навесні. Розраховують лишень на призові місця. І прагнуть, аби цей вид спорту, який для  Хмельницького ще новий, активно розвивався.

" " " "