Хмельничани стали призерами України з бойового самбо

877

Два срібла та чотири бронзи. Хмельничани стали призерами України з бойового самбо. Чемпіонат пройшов кілька днів тому у Києві. Після затяжної карантинної перерви, змагання стали найбільш масштабними у поточному році. За перемогу змагалися близько півтисячі бійців. Хмельниччину представляли 24 спортсмени з обласного центру та Шепетівки.

Це – один з найбільших чемпіонатів з бойового самбо у поточному році. Після тривалої карантинної перерви, бійці нарешті зустрілися на килимах у столиці. За перемогу змагалися близько півтисячі бійців. Хмельниччину представляли 24 спортсмени з обласного центру та Шепетівки.

На усіх подільські бійці завоювали шість нагород – два срібла та чотири бронзи. Якщо зважати на перерву у тренувальному процесі, – результат непоганий, втім виступити бойові самбісти могли й краще.

Рівень чемпіонату – високий, а суперники насправді гідні, кажуть і самі бійці. Ілля Кривенко, до прикладу,дійшов до самого фіналу, втім поступився. Каже, був неуважний і зарано повірив у перемогу.

Помилки у всіх – типові. Назар Токар, до прикладу, перехвилювався. Промах у моральній підготовці, а ще, як каже сам боєць, брак досвіду, позначилися на результаті. Юнак програв поєдинок за вихід у фінал, втім виборов бронзу.

Небагато досвіду у цьому спорті має НазарЯрмошук. Він – вільник, а віднедавна вирішив спробувати себе у бойовому самбо. Рішення насправді було вдалим.Зі свого першого всеукраїнського чемпіонату юнак повернувся срібним призером.

Взяти реванш наші бійці зможуть незабаром. Кубок України з бойового самбо планують на грудень. Та чи буде турнір – поки що невідомо. Усе залежить від епідемічної ситуації у країні. Незалежно від цього, хмельницькі самбісти готуються та готові показати гарні результати.

" " " "