Допоможемо вижити – соціальна пральня. У Хмельницькому продовжують голосувати за проєкти Бюджету участі

1423

Попрати одяг, помитися та знайти найнеобхідніший речі. Керівництво громадської організації «Територія добра Поділля» подали соціальний проєкт на міський конкурс Бюджет участі. Завдяки своїй ідеї вони хочуть допомогти людям у скрутних життєвих обставинах.

Соціальна пральня для кожного. Керівник громадської організації «Територія добра Поділля» Андрій Андрійчук подав проєкт на міський конкурс Бюджет участі. Він націлений на всі верстви населення, які потребують допомоги через складні життєві обставини. Його мета – відкрити приміщення, у якому люди зможуть скористатися найпростішими послугами – підстригтися, помитися, попрати і попрасувати одяг. Загалом на реалізацію необхідно майже 107 тисяч гривень.

Також у новому приміщенні люди зможуть поїсти.

Проєкт писався на прикладі вже існуючого Громадського Центру «Допомога». Сюди щоденно приходить чимало людей, які потребують чистого одягу, теплого чаю та попрати свої речі. Дехто приходить за простим людським спілкуванням.

Своїми речами залюбки діляться містяни. Адже розуміють, тут вони дійдуть до свого адресата. У цьому допомагає дошка бажань. Люди на папірцях записують, що для них вкрай необхідно. Залишають свій номер телефону, і як тільки бажаний дитячий візочок, чи то зимова куртка з’являється – їм одразу телефонують.

Тому автори проєкту звертаються для містян за підтримкою. Кожен може допомогти, проголосувавши за громадську ініціативу до 30 листопада.

" " " "