7.99 ЗА КУБ

392

Ціна природного газу для побутових споживачів Хмельниччини не зросте до кінця опалювального сезону. У цьому запевнили у “Хмельницькгаз Збуті”. Компанія уклала контракти на поставку необхідних обсягів природного палива з “Нафтогаз України”. До травня наступного року для побутових клієнтів “Хмельницькгаз Збуту” вартість куба не перевищить восьми гривень.

Попри рекордну ціну на природний газ у Європі для побутових споживачів Хмельниччини вона залишиться незмінною. Це стосується клієнтів компанії “Хмельницькгаз Збут”. А це 409 тисяч абонентів, що складає 95 відсотків від усіє кількості побутових споживачів природного газу на Хмельниччині.

Заради стабільної ціни на природнє паливо у “Хмельницьгаз Збуті” просять споживачів вчасно сплачувати платіжки. Окремі жителі області заборгували за газ до 30-ти тисяч гривень. Найбільші суми за енергоресурс завинили у Хмельницькому, Кам’янець-Подільському та Старокостянтинові.

У “Хмельницьгаз Збуті” нагадують споживачам, що місяць тому були внесені зміни до закону, який забороняв відключення боржників. Тепер це дозволено.

У “Хмельницькгаз Збуті” готові іти назустріч боржникам. Зокрема, реструктуризувати прострочені суми. Для цього потрібно звернутися до представництв компанії, що діють у районах області, або ж  центральний у Хмельницькому за адресою вулиця Проскурівська, 22.

Щомісяця до 25 числа – нагадують у “Хмельницькгаз Збуті”. А в компанії зроблять усе можливе, щоб газ у домівки постачався безперебійно і за прийнятною ціною.

" " " "