7-річний шепетівчанин не побоявся злодія і намагався його зупинити

Завдяки швидкій реакції дитини крадія затримали по "гарячих" слідах

1258

Напередодні у місті Шепетівка чоловік вкрав у дитини велосипед прямо під під’їздом житлового будинку.  Про це розповідає видання “День за днем”.

Дитина вирішила зайти до себе додому і залишила свого двоколісного у дворі біля свого під’їзду. Ситуацією скористався чоловік, який був неподалік. Буквально через хвилину після того, як велосипед залишився без нагляду, зловмисник спробував його поцупити. І йому це вдалося, однак ненадовго, оскільки неподалік знаходився 7-річний хлопчик, товариш власника велосипеда.

Дитина спочатку спробувала зупинити крадія самотужки, сказавши зловмиснику, що це велосипед його друга і його чіпати не можна. Звісно ж перемовини на крадія не подіяли, тож він просто відмахнувся від дитини і поїхав геть. Тоді хлопець одразу ж побіг до свого товариша додому і сповістив про ситуацію його батьків. Ті не стали гаяти часу і зателефонували до поліції.

Читайте також: У Хмельницькій області службовий пес Мухтар допоміг розкрити крадіжку

Завдяки такій швидкій реакції на крадіжку, правоохоронцям вдалося буквально розшукати крадія по “гарячих слідах”. Зловмисником виявився 39-річний мешканець Рівненщини, котрий раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

" " " "