8 мільйонів на харчоблок.

1491

Харчоблок та ще один поверх. У Хмельницькій ЗОШ №18 імені Володимира Чорновола святкують відкриття добудованого корпусу. На першому поверсі розмістили повноцінну їдальню з кухнею. Другий поверх розділили між класами. На будівництво з міського бюджету виділили майже вісім мільйонів гривень.

Обіцяли до кінця року та впорались раніше. Нині учні та весь педагогічний колектив Хмельницької ЗОШ №18 святкують відкриття новозбудованого корпусу.

На першому поверсі розмістили сучасний харчоблок. Відпер понад 300 школярів кожного дня харчуватимуться у власному приміщенні. Усе облаштували за європейськими стандартами. Замінили вікна, утеплили покрівлю, завезли необхідне кухонне обладнання. На це з міського бюджету витратили 8 мільйонів гривень.

Другий поверх розділили за зонами. Тут облаштували один комп’ютерний клас з інтерактивною дошкою. Ще один кабінет займе шкільний психолог, де він зможе комфортно працювати з учнями. Подумали і про вчителів, для них виокремили особистий простір. Раніше ж навіть звичайна перевірка зошитів відбувалася на коридорі.

Пощастило й учням 3 -Д класу. Вони вже зовсім скоро перейдуть у нову кімнату для навчання. Таке рішення прийняла дирекція школи. Щоб якісно реалізувати даний проект, у їхньому приміщенні замурували три вікна. І нині школярам  доводиться працювати з постійно вувімкненими лампочками. Та для цього доведеться ще трохи зачекати. Нині ж учнів переповнює щастя від нової їдальні.

" " " "