Хмельничан кличуть на флешмоб до Дня міста

1158

Минуле, майбутнє та сьогодення і все тут, і зараз. У Хмельницькому до Дня міста влаштують масштабний флешмоб. Планується, що близько чотирьох сотень молодих людей утворять бренд «Щодня новий». Репетиції та й сам флешмоб пройдуть на трибунах стадіону «Поділля». Саме на головній спортивній арені міста 25-го вересня буде контрольна зйомка. Відеопривітання покажуть на святкування, 29-го вересня. Тож зараз організатори запрошують усіх, хто хоче стати частинкою оригінального подарунку місту.

Щодня новий, щодня святковий та щодня молодіжний. До Дня міста хмельницька молодь готує оригінальний подарунок. Це буде масштабний флешмоб, де близько чотирьох сотень учасників утворять бренд обласного центру.

Репетиції та й сам флешмоб пройдуть на трибунах стадіону «Поділля». Саме на головній спортивній арені міста 25-го вересня буде контрольна зйомка. Відеопривітання покажуть на святкування, 29-го вересня.

Тому й долучитися до флешмобу організатори запрошують саме молодь. Вона, мовляв, – сьогодення та майбутнє, а відповідно повинна стати частинкою оригінального подарунку місту.

До слова, оживити саме бренд міста «Щодня новий» затіяли неспроста. Так, організатори воліють, аби хоча б хмельничани розуміли його суть, а вона проста: зрозумівши минуле, побачиш майбутнє, а коли бачиш майбутнє – твориш сучасність.

" " " "