80 – річчя відзначив видатний невролог України Іван Зозуля

1749

Іван Зозуля – ім’я знайоме кожній людині, дотичній до медичної сфери. Доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Іван Савович народився на Деражнянщині. Днями чоловік відзначив своє 80-річчя. На зустріч із видатним неврологом прийшли його рідні, колеги та студенти – медики.

Цьому принципу Іван Зозуля не зрадив ні разу за весь свій довгий та насичений трудовий шлях. Зараз Іван Савович працює завідувачем кафедри Київської медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика, а за плечима має понад 50 років стажу роботи лікарем. Днями він відзначив своє 80-річчя. Під час святкової зустрічі із колегами та студентами, Іван Зозуля розповів, як йому вдалося досягти такого успіху. Адже медик має на своєму рахунку більше ніж 500 наукових праць, 12 підручників і монографій, 25 навчальних посібників.

 Крім того Іван Зозуля за великий внесок у медичну науку має багато урядових нагород, зокрема орден князя Ярослава Мудрого,  Державну премію України в галузі науки і техніки. За розвитком сучасної медиуцини постійно слідкує і наголошує – сфера охорони здоров’я залежить тільки від медперсоналу та їхнього ставлення до своєї роботи.

" " " "