А, на вашу думку, хто найкращий співак?

1000

 Вони хвилюються, як діти, хоча всі – давно успішні і освічені люди, котрі виховують в підростаючого покоління впевненість у собі. Вчителі профтехзакладів краю змагались у співі. В обласному центрі відбувся традиційний «Пісенний вернісаж». Цьогоріч в ньому взяли участь представники 20-ти ПТУ Хмельниччини. Учасники не приховують, кожен прагне до перемоги. Адже, самі навчають дітей співати і хочуть стати найкращим прикладом для своїх учнів.

 Хвилювання вирує –від розспівки і аж до виступу на великій сцені. В Хмельницькому змагаються вчителі ПТУ. Вони з’їхались з усієї області, аби традиційно взяти участь у конкурсі  «Пісенний вернісаж». Пан Станіслав, до прикладу, вже кілька років здобуває першість. Каже, і зараз розраховує на перемогу ,адже, не хоче розчарувати своїх дітей – учнів 25-го ПТУ, котрих, власне й навчає співати.

 Так само, хвилюючись, свого виходу на сцену чекає і пан Юрій.

 Пан Юрій розповідає, на конкурсі сьогодні теж не вперше. Із радістю співає за рідний навчальний заклад. Додає, взагалі із піснею по життю, якого без українського музичного слова не уявляє.

 Без пісні свого життя не уявляють і представниці Славутського профтехліцею. Жінки також на сцені – не вперше.

 «Пісенний вернісаж» традиційно проводять у двох номінаціях – солісти та малі вокальні форми. За майже десятиліття існування конкурсу бажаючих взяти участь у ньому не бракує. Цьогоріч свої заклади представили 20-ро номінантів із 22 ПТУ області.Організатори кажуть, люди їдуть сюди не за нагородою, бо вона – скромна –диплом. Вчителі профтехзакладів з’їжджаються за досвідом, котрий з радістю переймають один в одного в процесі такого потрібного спілкування.

" " " "