А ви погоджуєтесь із результатами рейтингу?

649

Тимошенко – майбутній Президент, за Порошенка точно не голосуватимуть і не проти продуктових наборів у якості політичної агітації. В Хмельницькому представили соціологічно-політичний рейтинг. Його проводила столична соціологічна група. Загалом, аби з’ясувати політичні настрої населення в Україні опитали 40 тисяч респондентів. Із них – 1600 на Хмельниччині. Соціологи переконують, наш край відрізняється високим рівнем оптимізму. Щоправда він не поширюється на владу центральну. Принаймні чинну.

Майбутнім Президентом країни, відповідно до даних соціологічних досліджень, хмельничани бачать жінку. Її сьогодні вже готові підтримати понад 23 % респондентів. Дещо менше прихильників – у кандидатів-чоловіків, принаймні в цьому запевняють соціологи.

Далі йдуть Володимир Зеленський, Олег Ляшко, Олександр Шевченко, Святослав Вакарчук, Юрій Бойко, Роман Кошулинський та інші. До речі, у перемогу тих, кого називають, більшість респондентів не вірить. В своїх кандидатах впевнені лише прихильники Тимошенко та Порошенка, кажуть соціологи.

За деяких кандидатів краяни точно не готові голосувати. Лідером своєрідного антирейтингу на Хмельниччині став, не повірите, чинний Президент. У жодному випадку за нього не проголосували б 37 % опитаних, переконують соціологи.

На думку респондентів, фальсифікацій на виборах чекати треба. Найбільше – на рівні загальнодержавному, найменше – на місцевому.

А, от, голосувати за продуктовий набір краяни не проти, причому не лише на селі, а й у місті.

 

" " " "