А як ви ставитесь до молодіжних організацій?

1023

Понад 100 проектів і тисячі учасників: хмельницька молодіжка відсвяткувала своє 2-річчя. В честь Дня народження члени ГО «Молодь за краще майбутнє» зорганізували урочистості в міській раді. До питання підійшли по-своєму – креативно і навіть офіціоз зуміли перетворити у справжнє свято.

Знайомтеся, це – Гліб Клівець. 9-класник із 7 школи вперше святкує День народження молодіжки. Сюди прийшов лише на початку року. Каже, хоче волонтерити, аби зробити Хмельницький кращим.
Власне саме так – два роки тому і починалась діяльність хмельницької молодіжки. Бажання щось робити з кожним днем об’єднувала все більше і більше молодих і активних. Як результат сьогодні – понад 100 реалізованих проектів і більше ніж 1000 учасників. Найкращим і найуспішнішим самі волонтери називають спільну із патрульними багаторазову акцію – «Активність починається з тебе». 10 нестандартних заходів із хмельницькими копами потішили молодь, чомусь навчили і отримали неабияке схвалення канадських експертів, досвід яких у співпраці «молодь – поліція» і брали за основу.
Владислав додає, насправді, роль молоді у будь-яких процесах не треба недооцінювати. Каже, за час свого головування в організації переконався, це – люди, котрі здатні не просто говорити про зміни на краще ,а втілювати їх у життя. Для того, аби об’єднати в єдину команду ще більше молодих і активних, сам молодіжку покидає, втім, тільки як голова. Переконує, з колегами активно працюватиме і в майбутньому, адже, очолить Хмельницький молодіжний центр. Нова голова геошки переконує, до співпраці готові. Адже мають чимало ідей. Одна із центральних – боротьба з булінгом.

" " " "