Активізувати молодь. У Хмельницькому пройшла перша «Академія викликів»

1080

Активізувати молодь. У Хмельницькому пройшла перша «Академія викликів». Влаштували захід двоє місцевих підлітків. У липні вони стали випускниками міжнародного освітнього проекту «Challenge Academy 2019». А вже у жовтні Іван Вараниця та Євгеній Андрусевич організували власний локальний проект.

Енергія, де її черпати та що її відбирає? Саморозвиток та впевненість у собі – головні теми, які обговорювали на першій «Академії викликів». Влаштували захід двоє місцевих підлітків.

У липні Євгеній Андрусевич та Іван Вараниця стали випускниками міжнародного освітнього проекту «Академія викликів 2019», що пройшов у Німеччині. Участь у ньому взяли понад два десятки підлітків з України. Тепер кожен з них у своєму місті повинен організувати власний локальний проект.

Іван Вараниця та Євгеній Андрусевич стали першими. У Хмельницькому вони започаткували “Академію викликів”. Учасники заходу – підлітки від 13-ти до 17-ти років. Одна з них – Настя Підлісна. Аби потрапити на проект, каже дівчина, пройшла відбір.

Окрім Насті, у проекті зареєструвалися ще кілька десятків підлітків. Це – учні різних шкіл міста з різними вподобаннями та світоглядом, втім їх об’єднує одне – бажання розвиватися.

Тобто «Академію викликів» можна назвати проектом, де підлітки постаралися для підлітків. У Хмельницькому це – Іван Вараниця та Євгеній Андрусевич. Далі естафету перехопить Кропивницький. Там також влаштують локальний захід та передадуть освітній челендж у ще двадцять міст країни.

" " " "