“Antares-X-Fest the best 2018” у Хмельницькому

2192

Вокал, хореографія, акторська майстерність та навіть конкурс краси. У Хмельницькому пройшов другий міжнародний багатожанровий фестиваль “Antares-X-Fest the best 2018”. Перший відбувся минулого року та об’єднав дві сотні учасників зі столиці та власне самого Хмельницького. На цьогорічний фест завітали більше тисячі фестивальників з понад десятка міст країни.

Цими вихідними Хмельницький знову фестивалив, адже вже вдруге в обласному центрі пройшов міжнародний багатожанровий фестиваль “Antares-X-Fest the best 2018”. Перший відбувся минулого року та об’єднав дві сотні учасників зі столиці та власне самого Хмельницького. На цьогорічний фест завітали більше тисячі фестивальників з понад десятка міст країни.

Фестиваль «Antares-X-Fest» – багатожанровий, а відтак проявити себе мали змогу усі юні таланти. Тут на одній сцені зійшлися вокалісти та танцівники, а чарівні леді навіть змагалися у конкурсі краси. Колектив «Експресія», до прикладу підготував сучасну хореографію.

Хмельницького глядача дівчата підкорювали танцем «Бум». Це, кажуть, поєднання трьох стилів – джаз-фанку, вогу та навіть трішечки тверку.

А ось оцінював танцювальну складову фесту сам Григорій Чапкіс. Минулого року український хореограф також був у журі, а тому, каже, як ніхто інший бачить професійний ріст юних дарувань.

Якщо очима фесту сміливо можна назвати пана Чапкіса, то вухами – однозначно Галину Голубєву – незмінного педагога з вокалу на проекті «Х-фактор».

А ось організація міжнародного конкурсу не обійшлася без підтримки та допомоги меценатів. Саме завдяки їм у Хмельницькому вже вдруге фестивалили діти зі всієї країни.

Від спонсорів кожен з учасників отримав подарунки, а переможці – путівку до Греції. Зовсім скоро саме там відбудеться наступний міжнародний фестиваль-конкурс «Antares-X-Fest».

" " " "