Світловий флешмоб «Злови зв’язок з Землею»

816

«Година Землі-2018». У Хмельницькому відбувся світловий флешмоб «Злови зв’язок з Землею». На майданчику біля кінотеатру Шевченка більше сотні містян утворили коло, що символізувало Землю, та вай-фай. Почергово учасники акції засвічували ліхтарики або телефони, тим самим зробили справжнє світлове шоу та висловили свою підтримку Землі.

До світлового флешмобу студенти ХНУ готувалися два тижні. І вже цими вихідними на майданчику біля кінотеатру Шевченка зібрали більше сотні містян, утворили коло, що символізувало Землю, та вай-фай. Це поєднання, до слова, символ цьогорічної «Години Землі». Почергово учасники акції засвічували ліхтарики або телефони, тим самим зробили справжнє світлове шоу та висловили свою підтримку Землі.

Акцію до Години Землі студенти організовують вже четвертий рік поспіль. Попередні – на території університету, це – «У людей сідають батарейки» та «Живи. Світи. Бережи.», цьогоріч зв’язок з Землею ловили у самому середмісті.

 Аби привернути увагу до екологічних проблем планети, студенти закликали містян вимкнути необов’язкове освітлення хоча би на одну годину. Щоправда, кажуть, економити потрібно постійно, а не тільки символічно один раз на рік.

 

" " " "