Арсен Аваков відкрив оновлений сервісний центр МВС у Хмельницькому .

1593

Дитяча кімната, електронна черга і відсутність стін. Арсен Аваков відкрив оновлений сервісний центр МВС у Хмельницькому. Він став сімнадцятим в країні і другим, після Старокостянтинова у нашій області, де послуги надаватимуть максимально просто і комфортно. Важливої уваги надали й дрібницям, як от дизайну, що має знищувати бар’єри перед установами, котрі надають довідки.

Стін немає, а у чергу можна записатися й чекати, читаючи книгу із полиці для буккросингу. Діти, тим часом бавитимуться  у дитячій кімнаті. Так приміщення колишнього МРЕВу за кілька місяців перетворили на нове – сучасного сервісного центру МВС. Та змінився не лише дизайн: персонал в першу чергу орієнтується на комфорт клієнтів.

За день тут можуть надати понад сто вісімдесят послуг. Замінити посвідчення водія обіцяють за тридцять хвилин, а перереєструвати автомобіль – за дві години. Такими результатами у Міністерстві пишаються.

До тих послуг, що вже надають сервісні центри МВС незабаром може додатися ще кілька нових, зокрема – реєстрація видачі зброї. Крім того, нарешті змінять екзаменаційні питання для кандидатів у водії.

Кілька тижнів тому у Старокостянтинові презентували сервісний центр нового типу. Так у нашій області Хмельницький став другим, а по Україні – сімнадцятим, населеним пунктом, де послуги надають по-новому.

 

" " " "