«АТБ  ЗАРЯДЖАЄ ТЕБЕ»

641

Цінні подарунки, електротранспорт  та 10 автівок – саме такий призовий фонд акції від мережі  АТБ. Умови досить прості – зареєструвати чеки та чекати на удачу. В Україні уже є щасливчики, які отримали виграш. Тим часом мережа АТБ представлена у всіх 24 областях України. Акції проходять максимально прозоро та чесно.

Масштабна акція “АТБ заряджає тебе” вже ощасливила чимало українців. Майже 160 тисяч бонусних сертифікатів від  Comfy, 500 мобільних батарей, 40 одиниць електротранспорту та десять електромобілів – усі ці призи вже найшли своїх власників.

А головний і найцінніший подарунок від АТБ отримав львівянин Роман. Батько двох синів став найвезучішим чоловіком України, адже виграв новенький автомобіль Porsche Taycan. Чоловік розповідає, є постійним клієнтом АТБ, вибрав цей супермаркет за доступні ціни, якісні продукти та широкий вибір товарів. Зізнається, акції від компанії завжди були приємним бонусом, тож коли дізнався про акцію “АТБ заряджає тебе” не роздумуючи вирішив взяти участь. Зареєстрував кілька чеків і один з них приніс йому перемогу.

Представники магазину розповідають, всі акції в мережі магазинів проходять максимально прозоро та відкрито. Тож не дивно, що більше ніж 360 тисяч клієнтів АТБ зареєстрували чеки та взяли участь в акції.

Географія проєкта «АТБ заряджає тебе» надзвичайно велика. адже магазини торогової мережі АТБ відкриті у 24-ох областях України. Супермаркети представлені як у великих містах, так і в маленьких містечках – адже компанія дбає про українців та постійно вдосконалюється.

" " " "