Хмельницькі правоохоронці затримали продавця та постачальника наркотиків

Вчора, 21 вересня поліцейські знову затримали осіб, які займалися постачанням та збутом наркотичних речовин

480

Так, спочатку затримали тридцятитрирічного хмельничанина. Чоловік продавав наркозалежним амфетамін та канабіс. Під час обшуку  за його місцем проживання  знайшли та вилучили уже пофасований амфетамін та канабіс. Ці речовини уже повністю були підготовлені для продажу. Також у чоловіка знайшли пристрій для вживання наркотиків, мобільний телефон та банківські картки,за допомогою яких він здійснював злочинну діяльність.

Також поліцейські вирахували особу, яка постачала затриманому збувачу наркотики.

Постачальником виявився сорокадевꞌятирічний житель обласного центру. Правоохоронці також провели у нього обшук та виявили цілу плантацію конопель. Чоловік виявився добрим господарем, адже усі рослини, а їх нарахували 669 кущів, були добре доглянуті та накриті маскувальною сіткою.

Крім того, у хмельничанина було вилучено пристрій, з допомогою якого подрібнювали коноплі, електронні ваги, висушені рослини коноплі, пристрої для куріння та предмет, який подібний до обрізу рушниці. Усе вилучене відправили на експертизу.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження. Лише постачальнику доведеться відповідати одразу за двома статтями за вирощування конопель та незаконне поводження зі зброєю. Санкції обох статтей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 7 років.

А ось збувачу наркотиків за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів , загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Крім того, вирішують питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що на Шепетівщині виявили одразу трьох наркоаграріїв

 

" " " "