Аварія у Славуті: поранену жінку довелося діставати рятувальникам

На слизькій дорозі автомобіль винесло на зустрічну смугу, зіткнення було не уникнути

1777

У Славуті вчора, 5 січня, близько 11-ї ранку зіткнулися два легкові автомобілі. ДТП сталась на вулиці Гната Кузовкова, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Автомобіль “ВАЗ 21099”, за кермом якого знаходився 36-річний водій із Славутського району винесло на зустрічну смугу руху.  Зустрічною смугою рухався “ВАЗ 2107”, яким керував 28-річний водій з Ізяславського району. На жаль, зіткнення уникнути було не можливо.

Від удару деформувало кабіну автомобіля славутчанина і заклинило двері з боку пасажирки автомобіля. В результаті, 32-річну жінку довелося визволяти рятувальникам, яких викликали на місце аварії. Вони деблокували автомобільні дверцята і визволили пасажирку із металевої пастки. На щастя,. вона булка жива, але травмована: у жінки виявилася зламана ключиця. Потерпілу передали медикам швидкої допомоги, які повезли її в травматологію районної лікарні.

Інші учасники ДТП не постраждали. Практично неушкодженими поталанило вийти з цієї аварії водієві автомомобіля,що спричинив ДТП, а також водієві та пасажиру автомобіля “ВАЗ 2107”.

" " " "