Смерть у квартирі і порятунок живих: тривожна доба на Хмельниччині

Рятувальникам області довелося тричі за добу зламувати двері помешкань

873

За добу, що минула, рятувальникам Хмельниччини довелося тричі виїжджати на виклики, пов’язані зі зломом дверей помешкань. Про це йдеться в оперативному зведенні ДСНС у Хмельницькій області.

Учора після опівдня рятувальникам у Красилові довелося відчиняти вхідні двері помешкання, в якому опинилася на самоті дитина-інвалід. За допомогою шанцевого інструменту вони відімкнули двері і забезпечили дорослим  доступ до хворої дитини.

Ще один виклик надійшов близько 11-ї ранку у Хмельницькому. Там , на Володимирській вулиці, потребував допомоги безпорадний 94-річний чоловік, який перебував сам у замкненій квартирі. Старенький упав на підлогу і не міг самотужки підвестися, аби відчинити двері медикам, що прибули на виклик. Тож рятувальники, приїхавши на виклик, відімкнули двері і дали можливість лікарям дістатися недужого господаря.

Ще одні двері довелося зламувати у Теофіполі. Там 79-річний господар квартири перестав відповідати на телефонні дзвінки, і  це занепокоїло його рідних. На жаль, коли доступ у помешкання був відкритий, з’ясувалося, що господар квартири мертвий.

" " " "