Подробиці летальної ДТП на Хмельниччині за участю працівника СБУ: слідство досі не визначилося з кваліфікацією

Співробітник СБУ, автомобіль якого збив на смерть двох людей, лікується в неврології

2274

Оперативник СБУ, під колесами автівки якого знайшли свою смерть двоє людей, досі перебуває в лікарні, йдеться у сюжеті “Суспільного”. Нагадаємо, йдеться про летальну ДТП, що сталася 25 грудня на трасі неподалік від Хмельницького. За кермом сужбового автомобіля, що на смерть збив двох людей, перебував оперуповноважений обласного управління СБУ.

Саме через посаду ймовірного винуватця цим випадком займається Державне бюро розслідувань. Втім, ні винуватцем, ні, навіть, підозрюваним називати його передчасно. Адже чоловікові ще не повідомлено про підозру. Слідство досі вивчає обставини цього випадку і не може визначити ступінь вини водія. Експертиза встановила, що на момент скоєння ДТП він був тверезий.

Читайте також: Аварія на трасі в Ярмолинецькому районі: молода жінка – в реанімації

Водночас за фактом цієї справи відкрито кримінальне провадження за ч.3 статті 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі двох і більше людей).

Тим часом сам водій зараз перебуває в обласній лікарні. Спочатку він лежав у нейрохірургічному відділенні, а тепер – у неврологічному. Медики кажуть, що він потрапив у лікувальний заклад із симптомами струсу мозку. Оскільки він не потребував оперативного втручання, його згодом перевели із нейрохірургії у звичайну неврологію. Стан чоловіка покращується, і лікарі обіцяють вже у понеділок його виписати.

" " " "