На Хмельниччині в полі зламалася швидка допомога із хворою дитиною: естафета порятунку

На дорозі було темно і порожньо: залишались лічені години до Нового року

7560

В Ярмолинецькому районі, завдяки оперативності і людяності патрульних поліцейських, вдалося вчасно доправити в лікарню шестирічного хлопчика, йдеться у повідомленні прес-служби обласної поліції.

У сім’ю  шестирічного Степанка лихо прийшло у переддень нового року. Хлопчик важко занедужав, у нього з’явилися симптоми сильного отруєння. Стривожені дорослі викликали швидку допомогу. Автівка швидко примчала з району. Оглянувши хлопчика, медики прийняли рішення терміново везти його до лікарні. У дитини різко підскочив рівень ацетону у крові, і потрібна була інтенсивна терапія.

Читайте також: Летальна ДТП у Славутському районі: машину винесло на зустрічну смугу

За кілька хвилин швидка уже везла Степанка та його маму до районної лікарні. Однак на дорозі в автомобіля пошкодилося колесо, і водій був змушений зупинити машину. Тим часом, хворій дитині ставало дедалі гірше.

На годиннику було близько восьмої вечора 31 грудня. У цей час тією ж дорогою проїжджала автівка патрульної поліції. Побачивши на узбіччі медичний автомобіль, поліцейські зупинилися. З’ясувавши, у чому річ, вони швиденько пересадили хвору дитину з матір’ю та лікарем у свій автомобіль та помчали їх до лікарні.

Зараз, після кількаденного інтенсивного лікування, Степанка уже готують до виписки. На щастя, завдяки оперативним діям поліцейських, усе обійшлося, і хлопчик уже практично здоровий.

" " " "