«Балу» святкує день народження

906

Маленький ювілей.Клуб вільної боротьби «БалУ» відзначає два роки з часу створення. Заснував його учасник війни на сході країни, ветеран АТО Олексій Хамський. Коли сучасний герой повернувся додому – знайшов себе у спорті. Зараз його клуб відвідує кілька десятків вихованців.

Життя після війни. Два роки тому Олексій Хамський повернувся зі сходу країни. Шукав чим зайнятися і знайшов себе у спорті. У мікрорайоні Гречани сучасний герой заснував клуб вільної боротьби.

Клуб вільної боротьби Олексій Хамський назвав «Балу». Такий позивний мав, коли воював на сході країни. До війни сучасний герой займався спортом. Зараз любов до активного способу життя прививає дітям.

Вихованців в Олексія Хамського поки що небагато. Про новий клуб у місті ще мало знають. До того ж свої корективи вносить світова пандемія. Якби не вона, каже засновник, дітей було б значно більше.

Втім, серед усіх вихованців є особливий. Це – син Олексія Хамського. Хлопчик вже кілька років займається вільною боротьбою. І саме він спонукав батька відкрити клуб.

За два роки Олексію Хамському вдалося організувати кілька великих турнірів. Це – і змагання на відкритому повітрі, і з участю спортсменів з-за кордону. Серед своїх вихованців, каже Олексій, вже є чемпіони обласного рівня. Щоправда – це лише початок. Далі «Балу» планує заявитися на турніри всеукраїнського та навіть європейського рівнів.

" " " "