Баскетбол: «Хмельницький» проти «Переяслава-Хмельницького»

1327

 Нервовий матч та боротьба за кожен м’яч. Хмельничанки приймали перші домашні ігри у вищій лізі. На своєму майданчику дівчата зіграли проти «Переяслава-Хмельницького». Поєдинки видалися емоційними та напруженими. Дівчата боролися на рівних. 

 Чемпіонат України з баскетболу у вищій лізі стартував. Перші матчі наші дівчата зіграли на виїзді. Для хмельничанок поєдинки були невдалими. Своїм суперницям вони двічі поступилися.

 Другий тур у вищій лізі дівчата приймали вдома. На своєму майданчику вони зіграли проти «Переяслава-Хмельницького».

 Поєдинки і справді видалися емоційними та напруженими. Дівчата боролися за кожен сантиметр спортивного майданчика та за кожен м’яч.

 Мабуть, останнє і допомогло дівчатам з Переяслава-Хмельницького переграти наших. Перемога, кажуть суперниці, далася не просто. Хмельничанки дали гідну відсіч та показали характер.

 А де наполегливість – там і перемоги, щоправда попереду. Цього року шансів на кращий результат значно більше, якщо порівнювати з минулорічним сезоном.

 Минулого року Ліза Водовоз також виступала за Хмельницький. Тоді команда дебютувала і дещо побоювалася. Цьогоріч, каже баскетболістка, все по-іншому. Завдання на сезон має як колектив, так і кожна гравчиня.

 Попри дві поразки, хмельничанки не здаються. Вони мають чіткі завдання, від яких не відступлять ні на крок. У першу чергу, потрібно зігратися, у другу – закріпитися хоча би у середині турнірної таблиці.

" " " "