Баскетбол у Кам’янці: Di Di Bao проти Віта-Агро

1414

Di Di Bao проти Віта-Агро. У Кам’янці-Подільському змагалися баскетболісти першої ліги України. Для кам’янчан це був перший домашній матч у рамках чемпіонату. Попередньо Di Di Bao на виїзді двічі переграла Ужгород та обмінялася перемогами з Тернополем. Як зіграла команда удома з львівським суперником – бачили наші журналісти.

Di Di Bao проти Віта-Агро. У Кам’янці-Подільському змагалися баскетболісти першої ліги України. Для кам’янчан це був перший домашній матч у рамках чемпіонату.

Щоправда, львів’яни для Di Di Bao – не головний суперник. Попередньо кам’янчани на виїзді двічі переграли Ужгород та обмінялися перемогами з Тернополем. Наступна виїзна гра – у Чернівцях. Саме цей матч – надважливий, адже визначить місце Di Di Bao у турнірній таблиці.

Знаючи свого суперника, до цьогорічного сезону кам’янчани готувалася та, навіть, підсилили команду.

Особливим надбанням своє повернення у Di Di Bao Микола Полюляк не вважає. Втім, добре знає, що з групи до наступного етапу чемпіонату виходить тільки дві команди. Тому кожна перемога для Di Di Bao – на вагу золота, а як перемагати капітан точно знає.

 

" " " "