У Хмельницькому презентували новий формат Різдвяних свят

1273

Новий формат Різдвяних свят… У Хмельницькому презентували концепцію Новорічних святкувань. Відтепер ялинки на Майдані не буде. А ту, що встановлять на Проскурівській поблизу кінотеатру Тараса Шевченка, не рубатимуть у подільських лісах, а діставатимуть із комори. Цьогоріч місто придбало штучну зелену красуню та ілюмінацію до неї. А поруч розміститься Різдвяний ярмарок. Там не тільки продаватимуть різноманітний крам, а й збиратимуть гроші для міської дитячої лікарні.

Головна ялинка Хмельницького остаточно переїжджає на майданчик перед кінотеатром Шевченка. Тепер її вогні засвічуватимуть в один день із відкриттям хатинки святого Миколая. Так само там  розмістять різдвяний ярмарок.

Для цього потрібно звернутися до управління торгівлі. І варто поспішати, адже продавати розпочнуть з п’ятого грудня. Вже десятого ялинка й інший різдвяний інвентар тішитиме око хмельничан, втім офіційно свята розпочнуться на Миколая.

Управління культури й туризму підготувало справжній розважальний марафон. Чи не щодня протягом місяця хмельничанам співатимуть, танцюватимуть та змагатимуться на сцені встановленій на Проскурівській.

Крім того намагатимуться змінити саму концепцію Різдва у Хмельницькому, аби це не було звичайнісінькою гулянкою, а святом милосердя й любові. Для цього у місті запровадять благодійний марафон. Збиратимуть гроші для дитячої лікарні та речі для дітей із інтернатів.

Можна залишити іграшки чи навіть солодощі. Натомість отримати дяку й спеціальний значок благодійника.

 

" " " "