Баскетбольний вікенд у Хмельницькому

901

 Старт нового баскетбольного року. Вихідними «Хмельницька політехніка» провела перші у цьому році домашні поєдинки. У рідних стінах місцеві баскетболісти приймали суперників зі Львова. Чи здобули хмельничани перші у 2020-му перемоги – бачила наша знімальна група.

 Багато боротьби, порушень та емоцій. У «Хмельницької політехніки» стартував новий баскетбольний рік. Хоча у минулому наші юнаки тільки дебютували, втім результат вже мають.

 За підсумками 2019-го хмельничани закріпилися у лідерах своєї групи. З усіх поєдинків вони поступилися тільки в одному. Не здавати позицій юнаки планують і у цьому сезоні.

 Пограти і досвід, і молодь мали змогу цими вихідними. «Хмельницька політехніка» провела перший у новому році домашній тур. У рідних стінах місцеві баскетболісти приймали суперників зі Львова.

 Натомість львів’яни своїм виступом не задоволені. Хмельницький, каже головний тренер, віддається повністю, у його команди гра не йде.

 У хмельничан поліпшення вже є. Від гри до гри команда додає, а на прийдешній сезон молодий колектив поповнився новим гравцем.

 Дебют для нового гравця, як і перший тур у році для команди, видався вдалим. Юнаки двічі переграли суперників зі Львова. Наступні поєдинки «Хмельницька політехніка» проведе аж у лютому. Це будуть домашні ігри. У рідних стінах наші баскетболісти прийматимуть тернополян. 

" " " "