На Хмельниччині за минулу добу рятувальникам довелося тричі “вламуватись” у чужі двері

Троє безпорадних людей за зачиненими дверима потребували термінової допомоги

692

На Хмельниччині учора, 20 січня, рятувальники тричі виїжджали на виклики, щоби відімкнути двері помешкань, в яких знаходилися безпорадні люди.

У Кам’янці-Подільському, на вулиці Героїв Небесної сотні опинилась за зачиненими дверима самотня 93-річна жінка. Бабуся сильно занедужала і не могла самостійно відчинити двері своєї квартири. Тож рятувальникам довелося зламувати їх за допомогою шанцевого інструменту, аби рідні могли дістатися до пенсіонерки і надати їй допомогу.

У Хмельницькому на Старокостянтинівському шосе опинилася за зачиненими дверима дворічна дитина. Там також знадобилась допомога рятувальників, аби терміново відімкнути двері і дістатися помешкання.

Ще один виклик надійшов ввечері із Львівського шосе у Хмельницькому. Там цілу добу не виходила на зв’язок 83-річна пенсіонерка, і її 30-ріний онук почав непокоїтися. Рятувальники допомогли йому дістатись до бабусі. На щастя, вона була жива, однак упала та лежала на підлозі, не маючи змоги підвестися з неї. Стареньку передали медикам швидкої допомоги.

" " " "