Батьки задушеної вагітної дівчини бояться, аби вбивця не уник відповідальності

2254

Стратити, не можна помилувати: мати задушеної дівчини боїться, аби її цивільний зять не уникнув відповідальності. Жінка підозрює, що чоловіка можуть визнати неосудним. Каже, в судовому засіданні останній поводився неадекватно – робив вигляд ніби не розуміє, що вагітна дружина померла. Переконана, таким чином він грає на публіку. Адже не хоче відповідати за те, що вчинив.

Задушив вагітну дружину. Наджахливе вбивство, котре трапилося наприкінці минулого місяця, сколихнуло Хмельницький. 30 травня у власній квартирі знайшли тіло 27-річної Анни. Колеги, знаючи, що жінка при надії, вирішили її навідати, адже одного дня та не вийшла на роботу і перестала відповідати на телефонні дзвінки. Коли зайшли в оселю – ледь не знепритомніли. Остання лежала на підлозі із зашморгом. Не зволікаючи друзі викликали поліцію. У вчиненні вбивства останні запідозрили її цивільного чоловіка. Той мав проблеми із наркотиками і час від часу нападав на свою співмешканку.

На чоловіка одразу направили орієнтування. Шукати його правоохоронцям довго не довелось. За дві години копи затримали підозрюваного. Кажуть, останній намагався тікати.

У тому, що цивільний чоловік вбив Анну не сумнівається ніхто з її близького оточення.

Мати покійної також переконана, її цивільний зять – вбивця. Каже, чоловік ніколи не кохав доньку, їхнє спільне життя було звичайним розрахунком.

Знайомі Анни розповідають, аби задовольнити потреби чоловіка, жінка навіть взяла кредит. Гроші були постійною причиною конфліктів, це підтверджують і сусіди.

Чи стали гроші причиною вбивства має встановити слідство. Якщо обвинувачення доведе вину цивільного чоловіка Анни, йому загрожує чималий строк за гратами.

Мати вбитої переймається, аби винний належне покарання таки поніс. Хоча в тому, що так і станеться сьогодні уже не певна.

Незважаючи на старання захисту, родичі загиблої сподіваються на справедливий вирок. Адже певна, Феміду в оману не ввести.

 

 

" " " "