Байки, рок і турецька кухня… «Mad Brothers Friendship Run» у Хмельницькому.

1429

Байки, рок і турецька кухня… «Mad Brothers Friendship Run» відбувся у Хмельницькому. На майданчик перед кінотеатром Шевченка з’їхалися мотоциклісти з усіх-усюд: Києва, Львова й Одеси. Так байкери скопом відсвяткували кілька приводів: день народження нового Хмельницького байкерського клубу, відкриття мотосезону та промоцію першого рок-фесту «Rock`n`Buh». 

Зазвичай призначена лише для пішоходів частина Проскурівської зараз належить мотоциклам. Чопери й спорт байки – кілька десятків сучасних лицарів доріг з різних міст країни приїхали до Хмельницького.

Святкування гучне й з розмахом. Тут і екстремальні види спорту, і чимало різноманітних конкурсів.

Дорога, два колеса й товариство людей споріднених духом – найкраще для байкерів. Саме тому мотоциклісти об’єднуються у клуби. Так «Mad Brothers» лише нещодавно з’явився у Хмельницькому і одразу ж взявся до роботи. Клуб активно долучився до промоції першого фестивалю «Rock`n`Buh».

Де мотоцикли там і рок-н-рол…  Фронтмени рок-гуртів хедлайнерів«Rock`n`Buh» теж привітали своїх друзів-байкерів.

І рокери, й байкери нині активно працюють, аби перший безкоштовний рок-фест, що відбудеться вже за кілька днів, пройшов на славу і перетворився у ще одну гарну хмельницьку традицію. Для цього кидають усі справи.

Для байкерів, до речі, виділили спеціальне  місце на фесті, де вони зможуть розважатися окремо від натовпу фестивальників. Так само залучатимуть до проведення фесту і місцевих рестораторів: танцюючи хмельничани й туристи волітимуть поповнювати запаси енергії. Смакота від подільських рестораторів – гарантована.

 

" " " "