Базар чи Інтернет: де дешевше?

871

Любителі гуляти чи сидіти он-лайн. Стрімкий розвиток сучасних технологій змінив погляд українців і тепер навіть продукти харчування можна купити не виходячи з дому. Для одних покупців – це комфортно і зручно, для інших  – небезпечно і ризиковано.

Сучасний світ важко уявити без телефону в руках. Ми звикли гортати сторінки та цікавитися новинками у різних сферах життя. Нікого вже не здивуєш замовленням готової їжі з доставкою, купівлею квитків на море чи нового модного одягу. Нашій знімальній групі стало цікаво, чи вдалося прижитися продуктовому ринку у міських смартфонах.

Більшість містян знають про можливі Інтернет-послуги, та все ж охоче обирають покупки у звичних для них магазинах.

А для того, щоб перевірити слова хмельничан – пішли на місцевий ринок. У продавців поцікавилися, що найбільше купують з прилавків.

Полуниця коштує 40 гривень, а от черешня 90. Погортавши Інтернет-магазини таких продуктів в асортименті ми не знайшли. Тож, перевіримо овочі. Кілограм огірків на базарі коштуватиме в середньому на три гривні дешевше, ніж в інтернеті. Помідори різняться у ціні маже на 20 гривень. А от молода капуста на дві гривні дешевша, якщо її замовити он-лайн. Також зі знижками можна придбати і молоду картоплю. Для приваблення покупця Інтернет-магазини забезпечують безкоштовну доставку.

" " " "