Плюс для всіх: хмельницькі підприємці облаштовують зупинки громадського транспорту.

719

Плюс для всіх: хмельницькі підприємці облаштовують зупинки громадського транспорту. Роблять це не задарма – мають бонуси від влади міста. В управлінні транспорту кажуть, спеціально розробили привабливі інвестиційні пропозиції для бізнесу, адже без них вкладати власні кошти в ті ж самі зупинки бажаючих немає. Нагадаємо, раніше в обласному центрі встановили 3 розумні зупинки, котрі також бюджету міста не вартували ані копійки. Їх встановило підприємство, котре виграло тендер на облаштування громадського транспорту GPS-трекерами. До слова, кожна така вартує понад 200 тисяч, адже обладнана за останнім словом техніки.

Ось ця зупинка, до прикладу, підприємцю обійшлася у понад 60 тисяч. За те, що вклався на благо міста, тепер у власності має і торговельний павільйон.

Для того , аби отримати право будувати зупинку із магазинчиком, підприємці проходили спеціальний конкурс. Його переможців, кажуть в управлінні транспорту, активно перевіряють та контролюють.

В управлінні транспорту кажуть, сподіваються, охочих отримати за облаштування зупинок, кілька метрів торгової площі не бракуватиме. Хоча, додають, не скрізь можуть потішити підприємців таким бонусом. Тому вигадали ще один. Не менш вигідний. Зупинки Педакадемія, Ощадбанк та Темп – без магазинів, утім уже оновлені.

Містяни таку ініціативу влади обласного центру вітають. Кажуть, з такими зупинками –жодна погода для пасажирів – не страшна.

Єдине, що бентежить містян – культура. Деякі нові зупинки, на жаль, уже зіпсовані вандалами.

 

 

" " " "