Хмельничанин підкорив чемпіонат Європи SUDO 

987

Десятки країн та сотні спортсменів. Хмельничанин Гаррій Осєдлевич підкорив чемпіонат Європи SUDO. Відбувся турнір кілька днів тому у Німеччині. Представники Хмельниччини та й України загалом на змаганнях такого рівня побували вперше.

Це – не змагальний виступ, а показовий, точніше навіть, це – подарунок німецькій публіці. Український гопак у національному вбранні від Гаррія Осєдлевича підкорив і суддів, і спортсменів ще до початку змагань. На самому турнірі хмельничанин також показав себе та зібрав усі можливі нагороди.

Додому хмельничанин привіз аж п’ять кубків. Ті спортсмени, розповідає Гаррій Осєдлевич, котрі не перемогли, з пустими руками також не поїхали.

Це – заохочувальна медаль на пам’ять, аби у спортсмена було бажання хоча б ще раз повернутися на такий чемпіонат. Гаррій Осєдлевич, до слова, вже цієї осені до Німеччини збирається знову. Єдине, що поїде не сам, а повезе цілу команду.

Тож, зовсім скоро хмельницькі рукопашними не тільки зможуть показати себе та стати чемпіонами світу, а й трішки підзаробити, отримавши грошову винагороду за перемогу.

 

" " " "