«Берег надії» відкриває двері для учасників АТО.

2101

«Берег надії» відкриває двері для учасників АТО. У рекреаційному центрі, що знаходиться в селі Головчинці, з 24 березня стартує нова програма оздоровлення для українських захисників. Центр приймає відпочивальників вже дев’ять років. І до нині там перебували лише люди з інвалідністю. Зміни почалися з 2015 року. У центрі  почали формувати літні табори для дітей та переселенців. З часом «Берег надії» почав приймати й атовців.

13 березня у Хмельницькому відбулася презентація нового проекту для учасників бойових дій. Відтепер вони зможуть відвідувати рекреаційний центр «Берег надії». До послуг відпочиваючих комп’ютерний клас, тренажерний зал, просторі кімнати.

Перший заїзд бійців планують на 24 березня.  Пілотний табір триватиме один тиждень. Він якраз співпадає зі шкільними канікулами, тому оформити відпочинок можна на цілу родину. Для цього потрібно звернутися до управління соціального захисту населення Хмельницької міської ради.

Пані Надія вже три роки поспіль відпочиває в центрі разом із сином. Каже, тут зручно і комфортно, а головне – безкоштовно.

" " " "