Без феєрверків: на Хмельниччині злодій пограбував кіоск із пивом і піротехнікою

Молодик повернув викрадене власниці кіоску: каже – замучила совість

580

У Шепетівці тамтешній міськрайонний суд засудив жителя села Городище до одного року умовного покарання, без ізоляції від суспільства. Феміда врахувала, що злодій повністю розкаявся у скоєному і готовий понести заслужену кару, йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницького апеляційного суду.

Молодик пограбував сільський кіоск із продуктами в ніч на 10 квітня цього року. “На справу” йшов у повному озброєнні, прихопивши із собою напилок, цвяховиймач і два полімерні мішки. З допомогою прихопленого реманенту, він зірвав навісний замок і проник усередину кіоска.

Злодюжка наповнив свої мішки скарбами з кіоску – пивом і цигарками. Трохи подумавши, прихопив ще й феєрверки, якими також там торгували. Очевидно, хотів відзначити вдале завершення вилазки гучним феєрверком. Загальна сума викраденого склала 13 638 гривень.

Усе поцуплене чоловік заховав у закинутому погребі, або потім скористатися ним. Але щось пішло не так, як він задумав. Злодюжка каже, що його замучили докори сумління, і зрештою він сам подався до поліції, аби зізнатись у скоєному.

Власниця кіоску каже, що претензій до викрадача не має. Він повернув їй усе, що вкрав. Врахувавши усі аргументи, суд визнав можливим не призначати крадієві надто суворого покарання та обмежився річним умовним терміном.

" " " "