Вишкіл судових охоронців

429

Посилені тренування та злагодження – звичайна справа для судових охоронців Хмельниччини. Вони повинні тримати себе у формі, щоб не втратити досвід, професійні навички та знання. Для цього співробітники постійно проходять вишкіл на базі храмів Феміди Поділля, примножуючи свій професіоналізм. Цього разу навчалися у Волочиську.

Коли із суду надходить тривожний виклик – вони мають на збори лічені хвилини. Цього разу за тактичним громадський порядок порушено у волочиському районному суді.

Волочиський районний суд, уже понад місяць під охороною Служби. Його специфіка у тому, що храм Феміди дислокується у двох приміщеннях. Відтак, відпрацювання тактичних дій відбуваються синхронно та за абсолютно різними сценаріями.

І поки на першому поверсі співробітники вгамовують порушників та передають їх у руки колегам з поліції, на другом стається займання. Для реалістичності командири напускають диму, а вогнеборці знімають людей із другого поверху за допомогою драбини. Щойно врятований Вадим ділиться, градус напруги зашкалював.

Поруч, в іншому приміщенні працює особиста безпека. Їхнє завдання обстежити кожен сантиметр судової зали та перевірити чи не заклав хтось вибухівку.

У підсумку підрозділи добре впоралися із тактичним задумом навчань. Цього дня співробітники підтвердили, раптом що, готові забезпечувати охорону суду та усіх учасників процесу.

" " " "