Без викладачів, пар та сесій – академія лідерства України набирає нових слухачів.

697

10 місяців навчання без викладачів, пар та сесій. Академія лідерства України запрошує слухачів на новий навчальний рік. У Хмельницькому програму академії презентували вперше. Вона розрахована на молодь віком від 16 до 20 років. Навчання триває 6 днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії.

Без викладачів, пар та сесій. Навчання триває 10 місяців, а в основі лежить особистісний розвиток. Саме так проходить навчання в Академії лідерства України. Днями свою навчальну програму вони презентували у Хмельницькому.

Програма академії допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. В основі навчання — три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний. Під час навчання та роботи студенти здобувають навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці, комунікації, щоб краще зрозуміти себе, країну і світ, в якому ми живемо.

 Замість викладачів в Академіє – ментори. Це люди, які супроводжують та консультують  студента впродовж всього процесу навчання.

 Навчання для студентів є безкоштовним — кожен, хто успішно пройде відбір, здобуває ґрант, що покриває проживання, харчування, експедиції, страхування здоров’я тощо. Студенти та ментори академії кажуть, навчання тут – це шанс зрозуміти, чим саме ти хочеш займатись в житті.

 

" " " "