Без вини – винний? У Хмельницькому підприємця не випускають із торгового центру.

1457

Без вини – винний. У Хмельницькому підприємця не випускають із торгового центру. А, точніше, не дозволяють забрати своє майно. Відповідно до договору – доки не приведе приміщення у першочерговий стан має залишити орендодавцю щось на 18 тисяч. Чоловік каже, має купу пропозицій, про які адміністрація і чути не хоче, адже поклала око на найдорожче.

Павло Мацюк у цьому торговому центрі працює вже близько року. В чоловіка – міні-кав’ярня. Розповідає нещодавно вирішив з’їхати, бо справа на цьому місці не йде. Чоловік додає, донедавна нічого не віщувало біди.

Не гривень, а тисяч. Тож, жодної заборгованості. Хоча, зобов’язання є.

Ніякої кавомолки та телевізора – лише каво машина. В адміністрації закладу інших пропозицій орендаря навіть не розглядають. Кажуть, залишити техніку у «заручниках» вирішили колегіально.

Павло Мацюк каже, залишати каво-машину не погоджувався. Адже, це, його спосіб заробітку. І взагалі річ – дуже цінна. Адже придбана за грантові кошти. Як атовець він їх отримав на розвиток бізнесу.

В адміністрації на слово чоловіку не вірять. Тому, власне, не допускають до техніки. Переконують, переживають, що орендар не дотримає слова.

Доки юристка підприємства наполягала на своєму – приїхала поліція. Після тривалих перемовин Павлу зрештою дали забрати каво машину. А вже наступного дня він приступив до ремонту приміщення. Чоловік каже, якщо йому не перешкоджатиме адміністрація – його завершить протягом місяця.

" " " "