Безпечний відпочинок – рятувальники провели інформаційний рейд базами відпочинку на Дністрі

750

Безпечний відпочинок. Через карантин цього літа українці масово кинулись до вітчизняних водойм. На Хмельниччині особливо популярний Дністер – на тутешні пляжі приїздять навіть з інших областей. Нещодавно рятувальники провели інформаційний рейд – відпочивальникам пояснили, що робити у випадку надзвичайної ситуації.

Аліна та Діана після трудових буднів вирішили відпочити на Дністрі. Зізнаються, давно не бували біля води. Цьогоріч береги річки не впізнати – після весняної повені на березі видніється сміття.

Ось ця база відпочинку сьогодні не має стільки відвідувачів,як минулими роками. Проте навіть нечисленні гості повинні знати, як діяти у випадку надзвичайної ситуації. Тож рятувальники під час інформаційного рейду роздали листівки відпочивальникам.  Пляж тут поки не працює, запевняє підприємиця.

На території бази є  усе для відпочинку у компанії – катери, мангали, будиночки. Та приміщення не обладнані протипожежною сигналізацією.

Рятувальники кажуть – такі випадки непоодинокі. Усе залежить від власника – адже він відповідає за безпеку своїх клієнтів.

В країні зараз діє мораторій на проведення перевірок, який триватиме до кінця карантину. Тому вплинути на порушників, кажуть у службі, поки не можуть.

" " " "