Більше трьох сотень курсантів-прикордонників склали присягу

1124

Сім учасників АТО та 24 представники з військових династій. У Хмельницькому більше трьох сотень курсантів-прикордонників присягнули на вірність українському народу. Традиційно, розпочалися урочистості на стройовому плацу з шикування та внесення Бойового прапора, потім – складання присяги, вручення зелених беретів та показовий виступ учасників двох парадів у Києві. Завершилося військове дійство маршем молодого поповнення.

Майстер спорту, 26 кандидатів у майстри, сім учасників АТО та 24 представники з військових династій. Цими вихідними Національна академія державної прикордонної служби відзначила гучну подію. Молоде поповнення, а це більше трьох сотень курсантів, склали військову присягу.

Традиційно, розпочалися урочистості на стройовому плацу з шикування та внесення Бойового прапора.

А далі – найважливіша у житті прикордонників подія – складання присяги та вручення зелених беретів. Каріна – одна з тридцяти шести дівчат, котрі цього року поповнили лави прикордонників та присягнули на вірність українському народу. Від пережитих емоцій, зізнається дівчина, дух перехоплює й досі.

Стати прикордонником, каже дівчина, хотіла ще з самого дитинства. Тож зараз, додає, здійснила свою дитячу мрію.

Молоде поповнення, а до того ж патріотично налаштоване, стане гідною підтримкою сучасним героям, а особливо тим, котрі вже не один рік боронять кордон на сході країни.

До того ж, є ще одна причина для гордості – нещодавно в Україні реорганізували морську прикордонну охорону.

До слова, хмельницькі прикордонники також не пасуть задніх. Вони вже двічі брали участь у парадах до Дня Незалежності. Показовий виступ підготували і до дня військової присяги.

А завершилося військове дійство маршем молодого поповнення.

" " " "