Хмельницький долучився до міжнародної акції «Дій за клімат»

795

Екологічний парад та флешмоб за участю патрульних. Хмельницький долучився до міжнародної акції «Дій за клімат». Розпочався захід з екологічного параду на Майдані Незалежності. Кілька десятків містян пішки, на роликах, скейтах та велосипедах подолали чотири з половиною кілометри маршруту, а, повернувшись у стартову точку, влаштували флешмоб «100% відновлюваних джерел енергії». Насамкінець акції учасники звернулися до міського голови з проханням бути як Житомир.

Пішки, на роликах, скейтах та велосипедах. Кілька десятків містян долучилися до екологічного параду. У такий спосіб Хмельницький долучився до міжнародної акції «Дій за клімат».

Екологічним парадом акція не завершилася. Подолавши чотири з половиною кілометри маршруту, учасники повернулися на Майдан Незалежності. Там вже разом з копами  вони утворили напис 100% ВДЕ.

До акції «Дій за клімат» Дмитро долучився на своєму електросмарті. Ще донедавна, пригадує чоловік, автомобіль їздив на бензині.

Авто, каже чоловік, – практичне, а до того ж економне. До повного заряду потрібна лише година часу, а енергії вистачає на 120 кілометрів дороги.

Окрім флешмобу та екопараду, організатори облаштували спеціальну фотозону, роздавали буклети на навіть збирали підписи під зверненням до міського голови.

В Україні першим містом, яке вирішило перейти на відновлювані джерела енергії, став Житомир. Тож організатори воліють, аби й Хмельницький був як Житомир.

Звернення міському голові організатори акції «Дій за клімат» передадуть у понеділок.

" " " "