Яскраво і корисно – жителів Новоушицької громади лікують світлом.

959

Лікування сіллю та відновлення світлом – територіальний Центр соціального обслуговування Новоушицької громади вражає сервісом.  Тут можна замовити майстра-ремонтника чи помічника на город. Утім, головну ставку фахівці закладу зробили на оздоровлення і реабілітацію жителів.  До прикладу, фотонні матриці КОробова – унікальний диво-пристрій, що лікує тіло і душу. Загалом населення громади може отримати тут 122 послуги.

Тут лікують тіло і душу, а сервіс як у СПА-салоні. Центр соціального обслуговування Новоушицької ОТГ вражає  сучасним піклуванням. Окрім звичайних для подібних закладів послуг, як то допомога по господарству, тут ще й оздоровлюють. Соцпрацівники активно співпрацюють із місцевою «первинкою». Заклад виконує функцію фізкабінету.

До слова, остання реабілітаційна послуга унікальна для Хмельниччини. Пристрій вражає і виглядом, і ефектом. В області такий є тільки тут і в Городку. Приміром, ось ці диво-чобітки рятують від варикозної хвороби.

Цілющі властивості процедури ми випробовуємо на собі.

Тим часом у тренажерному залі ставлять на ноги навіть після важких хвороб і травм.

Для астматиків тут вже кілька років діє соляна кімната. А для знервованих – аромо-кімната. Пропри усе різноманіття послуг найпопулярнішою є масаж.

А якщо пацієнт не в змозі приїхати до центру, центр виїжджає до них.

Загалом у терцентрі пропонують 122 послуги. Більшість із них на безкоштовній основі. Утім, якщо ви не із соціально-вразливого прошарку, то вартість процедур цілком доступна, сеанс масажу лишень 14 гривень.

" " " "