Новий спортивний майданчик для кам’янчан

1087

Більше спортивних досягнень. В Кам’янці-Подільському цими вихідними побільшало спортивних майданчиків. Відкриття нового осередку для заняття спорту приурочили до дня фізичної культури. Штучне покриття, яке встановлене на полі, буде служити довго та допоможе виховати чимало спортсменів.

Більше дитячих усмішок та спортивних досягнень. В одному із мікрорайонів міста Кам’янець-Подільський днями відкрили сучасний майданчик для заняття спортом. Загалом на будівництво спортивного комплексу було витрачено близько півтора мільйони гривень. Гроші на це  були виділенні із державного бюджету, котрі на свій округ спрямував народний депутат України Володимир Мельниченко.

На відкриття завітало чимало спортсменів та самих кам’янчан. Місцеві кажуть, новий майданчик стане не тільки окрасою мікрорайону Черемушки, а й фундаментом для спортивних починань молоді.

Місто над Смотречем виховало багато спортсменів. Деякі з них навіть підіймались на  олімпійський п’єдестал. Тому в цей день  вітали і тренерів, і ветеранів спорту, праця котрих перетворилася на всесвітнє визнання.

Одразу після  відкриття на майданчику  відбувся футбольний  поєдинок місцевих команд. Дивлячись на число бажаючих побігати на штучному покритті, пустувати поле точно не буде.

" " " "