Біля Кам’янця вночі перекинулась вантажівка з живою птицею: дані поліції і надзвичайників дещо різняться

Автомобіль зі свої живим вантажем опинився в кюветі

1408

Під Кам’янцем-Подільським, поблизу села Гуменці, перекинулася вантажівка MAN, за кермом якої був 44-річний водій із Броварів. ДТП сталася вночі, о четвертій годині. Водій вантажівки з якоїсь причини втратив керування автомобілем, і машина опинилась у кюветі та ще й перекинулася з усім своїм галасливими вантажем.

За даними, оприлюдненими прес-службою поліції, водій в цій аварії не постраждав. Однак прес-служба ДСНС дає дещо іншу інформацію. За їхніми даними, водій перекинутої вантажівки опинився затиснутим металевими конструкціями машини і не зміг самотужки звідти вибратися. Довелось викликати рятувальників. Приїхавши, вони за допомогою пневмоінструменту дістали чоловіка з кабіни та передали його медикам.

Які травми одержав водій, невідомо. Можливо після медичного огляду у нього не виявили серйозних ушкоджень, через це поліція і класифікує цю автопригоду як ДТП без потрепілих.

Читайте також: З нового року в кожній ОТГ Хмельниччини буде свій поліцейський офіцер

Також немає відомостей, що сталося з птахами, які везла вантажівка. Ймовірно, що більшу частину їх вдалося зловити. А можливо хтось і зумів утекти, радіючи несподіваній свободі.

" " " "