Битва за землю триває. Учасники бойових дій провели віче під обласною адміністрацією

1581

Не дійшовши згоди з владою під час круглого столу, АТОвці влаштували віче на майдані. Вимоги у бійців практично ті самі – прагнуть отримати земельні ділянки. Військові кажуть, з майдану не підуть, допоки останній АТОвець не отримає обіцяну законом землю. Традиційно від влади спілкувався із бійцями заступник голови адміністрації.

Боротьба за землю продовжуються. Нині АТОвці, які вже тиждень живуть у наметі під адміністрацією, влаштували віче. Не дійшовши згоди під час круглого столу із владою вони висунули нові вимоги.

Свою підтримку АТОвцям висловив голова ради ГО «Хмельницький Майдан» Алім Міщук. Він і озвучив весь перелік претензій військових до влади.

Поспілкуваись із військовими вийшов заступник голови адміністрації Володимир Кальніченко. Він запевнив мітингувальників – все, що залежить від місцевої влади, вже зроблено, конфлікт намагатимуться вирішити якнайшвидше і пильно слідкуватимуть за ситуацією.

Нагадаємо, більше тижня учасники АТО пікетують під стінами Хмельницької ОДА. Бійці вимагають надати їм земельні ділянки на території Кадиївецької сільської ради у Кам’янець-Подільському районі. Наразі ж цю землю мають виставити на аукціон. Пікетувальники вимагають відміну аукціону і прозорого розподілу землі. До поки ж питання вирішується військові не прибиратимуть намет з майдану.

 

 

" " " "