БІЖУ ЗА АЗОВСТАЛЬ

297

У 15-х українських містах пройшла акція “Біжу за Азовсталь”. Заходи організувала асоціація родин захисників Азовсталі. Як розповідає мати одного із воїнів, наші військові перебувають у полоні вже 2 місяці, тож зараз як ніколи важливо повернути їх додому.

Аби підтримати бійців, у парку ім. Михайла Чекмана зібралось понад півтисячі  учасників. Вони мають у руках символіку волі та незламності: прапор України, яскраві стрічки чи банери. А от приміром Сергій прийшов на забіг у бронежилеті, якого позичив у свого друга-військового. Таким чином він вирішив підтримати усіх військових  котрі захищали Маріуполь та їхні родини.

Сніжана долучилась до акції разом із спорстменами з бігового клубу. Каже, разом приєднуються до подібних заходів та й самі час від часу організовують подібні забіги.

Маршрут учасники могли пройти  як біжучи , так і ходьбою. Підтримати “азовців” прийшли й лікарі-реабілітологи, які від початку вторгнення безкоштовно відновлюють здоров’я українських захисників.

Окрім Хмельницького, акція на підтримку бійців відбулась і у Кам’янці-Подільському. Загалом, в області приєднались близько півтори тисячі подолян. Також у соцмережі на сторінці асоціації зазначається, подібний забіг проведуть у столиці, 30го липня.

" " " "