Бюджет міської ради прийнято – на що спрямують кошти?

1140

Депутати міської ради прийняли бюджет. На черговій сесії за нього проголосували  одноголосно. Кошторис Хмельницького називають соціально-спрямованим, адже значна його частина піде на освіту, медицину та підтримку соціальних об’єктів. Зокрема, у Хмельницькому  почнуть будувати індустріальний парк та нові транспортні розв’язки.

Без сперечань, криків та нічних засідань – міський бюджет прийнято. Таку плідну роботу депонстрували  місцеві обранці чергової 27-ї сесії. Загалом  бюджет на 2019 рік склав понад три мільярди гривень. Значна частина видатків  із нього піде на утримання соціальних закладів, облаштування скверів та благоустрій доріг.

А ще міська рада затвердила програму соціального та економічного розвитку  на наступний рік.

Міські обранці підтримали ініціативу фракції політичної партії  «Поруч»  щодо фінансування підприємницьких бізнес-ініціатив та стартапів.

Як каже міський голова, наступного року заплановані добудови соціальних об’єктів у мікрорайонах.

На одного учня Хмельницького у бюджеті  заклали кошти у сумі 200 гривень. Передбачили у міській раді і видатки для тих, хто страждає на цукровий діабет та онкохворих. А ще наступного року запланове будівництво нових транспортних розв’язок та придбання 20 одиниць великогабаритного транспорту.

Загалом , бюджет на 2019 рік  обранці назвали збалансованим  та таким, що враховує потреби  усіх галузей. Злагоджене голосування за кошторис пояснили плідною роботою  у комісіях.

" " " "