Благодійна акція

766

Понад 10 мільйонів гривень на потреби онкохворих дітей. Саме таку суму вдалося зібрати всього за три тижні, в рамках масштабної акції “Мене це стосується. А тебе?”. Її організували Всеукраїнський благодійний фонд АТБ, мережа «АТБ-Маркет» та фонд Таблеточки. Ці гроші вже пішли на закупівлю необхідних ліків та медпрепаратів а також сучасного медичного обладнання для 10 онкоцентрів в різних куточках України.

Це не перша благодійна акція, яку ми організовуємо останнім часом, але ця особлива. Особлива за масштабами і тим, що до неї були долучені зірки української естради – Ольга Полякова та Дзідзьо. А саме головне за місією, яка ставила перед собою допомога онкохворим дітям, які потребують лікування. Ми щиро вдячні усім партнерам і всім покупцям, які не залишились осторонь.

Благодійна акція “Мене це стосується. А тебе?” змогла об’єднати не тільки соціально відповідальний бізнес, а й багатьох українців. Свій внесок зробив кожний покупець мережі “АТБ- маркет”, який за символічну суму придбав на касі пакетик чаю або шоколадку із зображенням Дзідзьо та Ольги Полякової. Або ж товари-партнерів, позначені спеціальними цінниками.

Ця цікава механіка дуже проста аби залучити якомога більше людей до благодійності та показати їм, що коли ми разом, кожен невеличкий внесок має велике значення, великий результат, а також аби показати українцям, що системна благодійність може бути частиною наших буденних справ.

Щороку в Україні близько тисячі дітей отримують діагноз “рак”. Лікарі стверджують, цей недуг – не вирок, але обійтись без підтримки благодійників майже неможливо.

Всеукраїнський благодійний фонд “АТБ” вже 5 років займається підтримкою різних верств населення. Серед їхніх наймасштабніших програм – “Дерево життя” та Благодій”, що направлені на цільову допомогу хворих дітей. А фонд “Таблеточки” ще з 2011 року підтримує онкохворих дітей. Вони вже стали опорою для 21 онкологічного відділеня в Україні та надали адресну допомогу понад чотирьом х половиною п‘ятьом тисячам сімей.

" " " "