Благодійний захід «Рецепт стосунків і щастя»

847

У Хмельницькому продовжується збір коштів на «Дитяче соціальне таксі». Благодійний проект стартував ще в березні. За цей час із різних джерел вдалося зібрати 220 тисяч гривень. Загалом  для купівлі авто потрібно пів мільйона гривень. Відтак вихідними у місті організували благодійний захід «Рецепт стосунків і щастя». До виступу запросили жінок спікерів, які спеціалізуються на корегуванні ваги тіла. А усі кошти організатори переадресували благодійникам.

Дієтолог, фітнес-тренер та лікар-гінеколог зібралися разом, аби творити добро. Професіонали своєї справи організували благодійний захід «Рецепт стосунків і щастя». Кілька десятків жінок мали можливість дізнатися, як правильно та безпечно втрачати зайву вагу.

Жінки об’єдналися, аби допомогти діткам з особливими потребами. Усі кошти, які були зібрані на тренінгу, вони передали в благодійний фонд «Карітас». Там вже протягом трьох місяців збирають гроші на дитяче соціальне таксі. Вартість проекту – пів мільйона гривень, із цієї суми вдалося зібрати лише половину.

Жінкам вдалося поєднати красу, здоров’я та благодійність. Зібравши кілька тисяч гривень вони, хоча б трошки, наблизили мрію дітей до можливості вільно пересуватися містом на авто.

" " " "